• 11 janvier 2023 - 11 janvier 2023

It's a Wonderful Life

Description

It’s a Wonderful Life është komedi-dramë amerikane e Krishtlindjes me produksion dhe regji të Frank Capra, e bazuar në tregimin e shkurtë dhe fletushkën The Greatest Gift nga Philip Van Doren Stern. Në film paraqitet James Stewart si George Bailey, një njeri i cili ka harruar ëndërrat e tij për t’i ndihmuar të tjerëve, dhe […]

Lieu

 

Obtenir l’itinéraire pour 2818 Easton Dr, Burlingame, CA 94010

 

Organisateur

Organisateur Sach Pizza

Infos & réservation

  • 2818 Easton Dr, Burlingame

Photos

Vous aimerez peut-être

Eguisheim

  • 24 novembre 2023 - 14 décembre 2023

Écomusée d'Alsace

  • 3 décembre 2023 - 7 janvier 2024

40 Rue Vauban

  • 19 octobre 2022 - 5 novembre 2022

50 Alberta St

  • 19 août 2023 - 19 août 2023

235 Ulloa St

  • 11 octobre 2023 - 11 octobre 2023

3200 Kirkham St

  • 16 juin 2023 - 20 juillet 2023