• 16 juin 2023 - 20 juillet 2023

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Lieu

 

Obtenir l’itinéraire pour 3200 Kirkham St, San Francisco, CA 94122

 

Organisateur

Organisateur Sach Pizza

Infos & réservation

  • 3200 Kirkham St, San Francisco

Photos

Vous aimerez peut-être

Eguisheim

  • 24 novembre 2023 - 14 décembre 2023

Écomusée d'Alsace

  • 3 décembre 2023 - 7 janvier 2024

40 Rue Vauban

  • 19 octobre 2022 - 5 novembre 2022

50 Alberta St

  • 19 août 2023 - 19 août 2023

235 Ulloa St

  • 11 octobre 2023 - 11 octobre 2023

3200 Kirkham St

  • 16 juin 2023 - 20 juillet 2023